Szolgáltatásaink

– Építészeti- és szakági tervezés:

 • családi és társasházak tervezése
 • irodák tervezése
 • üzlethelyiségek tervezése
 • meglévő épületek átalakítása az építési engedélyezés eljárástól a kiviteli tervekig, minden szakirány vonatkozásában
 • felmérési tervek, megvalósulási tervdokumentációk készítése

– Kivitelezés:

 • új épületek generálkivitelezése
 • régi épületek teljes körű felújítása, kulcsrakész kivitelezése folyamatos felelős műszaki vezetéssel

– Belsőépítészeti szaktanácsadás

– Kerttervezés és kertépítés

– Műszaki ellenőrzés

 

Családi házak a tervezéstől a kivitelezésig

Mindenkinek van egy elképzelése a kényelmes és esztétikus álomotthonról, ahol szívesen megpihenhet a dolgos és rohanó hétköznapok után, kellemes pillanatokat tölthet együtt családjával, barátaival és szeretteivel, valamint minden szükséges elvárásnak megfelel, hogy biztonságos és meleg fészket biztosítson a felnövekvő generációk számára.

A családi otthon megteremtésére napjainkban számos lehetőség kínálkozik a leendő tulajdonosok számára, azonban aki teheti, a saját elképzelései alapján építteti meg családi házát. A családi ház tervezése és kivitelezése komoly és megterhelő feladat, melyet laikusként szinte lehetetlen megvalósítani, valamint elkerülhetetlenek a megterhelő anyagi kiadások és a körülményes jogi intéznivalók. Manapság a különböző építőipari tervező és kivitelező cégek széles szolgáltatási körrel állnak partnereik rendelkezésére, hogy igényeiket maximálisan kiszolgálva levegyék a terheket a megrendelők válláról.

Cégünk sok éves tapasztalattal vállalja családi házak tervezését és kivitelezését, valamint az engedélyeztetések területén is teljes körű segítséget nyújt ügyfelei számára, hogy az álomotthon valósággá váljon.

Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és kollégáink mindenben készséggel állak rendelkezésére!

 

 

 

 

 

Irodák tervezése

Napjainkban a megnövekedett igények következtében sorban épülnek az eltérő feladatköröket ellátó és különböző cégeknek otthont adó irodaházak, melyek egyszerre akár több szegmens képviselőjének biztosíthatnak helyet vagy tartozhat egyetlen vállalathoz. A mai modern irodák számos speciális tulajdonsággal rendelkeznek mind fizikai megjelenésben, mind a funkciót tekintve, ezáltal a tervező cégek komoly kihívás elé állnak egy-egy iroda megtervezése folyamán.

A korszerű irodákkal szembeni elvárások:

 • Esztétikus és modern külső megjelenés, korszerű anyaghasználat és szerkezeti felépítés.
 • Dekoratív belső kialakítás, amely a mai ízlésvilágot és a cég arculatát egyaránt képviseli.
 • Funkcionalitás: A belső térrendezés tervezése során elengedhetetlen figyelembe venni a személyes igényeket, a dolgozók létszámát és a munkaterület sajátos elvárásait.
 • Korszerű, gazdaságos és környezetkímélő megoldások: A mai elvárások része a gazdaságos és energiatakarékos megoldások kidolgozása és üzemeltetése, például hőszigetelés és világítás.

Amennyiben megbízható és tapasztalt szakembereket keres irodája és irodaépülete megtervezéséhez, keressen minket elérhetőségeinken és kollégáink a modern elvárásoknak megfelelően és személyes igényeit figyelembe véve állnak rendelkezésére a tervezési folyamatok során.

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

Tisztelt leendő ügyfelünk!

Amikor valaki abba az életszakaszba ér, hogy családi házban szeretne élni, a megépítéshez szükséges anyagiak előteremtésén kívül, számos más problémával kell szembesülnie. Rengeteg dolgot végig kell gondolnia, hogy a létrehozott „fészek”, még évtizedek múltán is megelégedéssel szolgálja az Ön és családja pihenését, kikapcsolódását, erős várként menedéket nyújtva a külvilággal szemben.

Mi mindent kell átgondolni a családi ház tervezése előtt? Hogy segítségükre legyünk, összegyűjtöttük Önöknek a főbb szempontokat remélve, hogy már a kezdő lépések megtételekor igénybe veszik szakember segítségét, akit szívesen fogadnak bizalmukba és őszintén megosztják vele az elvárásaikat az épület iránt.

 • Amennyiben nem adott még a telek, kérjék ki a tervező véleményét a tájolásról, vegyék figyelembe a család szempontjából fontos közlekedési viszonyokat, domborzati adottságokat és a kicsit sem lényegtelen talajviszonyokat, esetleg próbáljanak kapcsolatot teremteni a leendő szomszédokkal.
 • A családi ház tervezésénél a méret a lényeg! Ha a tervezett épület túl nagy, mind a beruházás mind pedig a fenntartás fölösleges terheket ró az építtetőre. Ha túl kicsi, elveszítheti a ház a lényegét, mert a kényelem hiányzik a létfontosságú komfortérzetek közül.

Jól átgondoltan, meghallgatva a szakember véleményét is sikeresen eldönthető ez a kérdés.

 • Manapság igen fontos szempont az épület fenntartásának várható költsége. Előre végeztessen számításokat erre vonatkozóan, így a tervező is figyelembe tudja venni az Önnek ezen a téren támasztott igényeit már a családi ház tervezésének kezdeti szakaszában. (Ezt akár már a telek tájolásánál tudnia kell a szakembernek).

Ne feledjék (!), műszakilag minden megoldható, de a jövő az alacsony üzemeltetésű, sőt a nulla forintos rezsiköltségű házaké!

Családi házat szeretne építtetni? Forduljon bizalommal hozzánk!

 

Teljes körű lakásfelújítás a Brillbau profizmusával

Vett egy új lakást, vagy házat, de nem elégedett az állapotával?

Netán felújítaná a már meglévőt, de nincs meg hozzá a megfelelő szaktudása?

Nem szeretne hanyag munkát, de profi munkára és gyors kivitelezésre van szüksége?

A Brillbau mindezt egyszerre megadja Önnek!

A jó orvosnak ismernie kell minden betegséget ahhoz, hogy fel tudja ismerni a problémát és a megfelelő kezelést nyújtsa a betegnek. Pontosan így dolgoznak a Brillbau szakemberei is. Ha valaki belekezd a lakásfelújításba, alaposan fel kell mérnie a helyzetet.

 • Milyen alapanyagokból készült? Használjuk-e ugyanazt, vagy inkább máshoz nyúljunk?
 • Szeretne-e a megrendelő átépítést?
 • Gondolt már a falak színharmóniájára?
 • A tetőcserepekre is ráférne a csere?
 • Szeretné áthelyezni a kandallót?

A lakásfelújításhoz profi szakemberek kellenek, akik minden esetben az Ön kívánságait és érdekeit tartják szem előtt. Ne keressen tovább! Megtalálta a tökéletes csapatot! Segítünk Önnek megvalósítani álmai házát. Vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb!